Ženska seniorska ekipa ušla je u Drugu hrvatsku rukometnu ligu zapad i prvi dio prvenstva odigrala jako dobro

Rukometni klub Škola rukometa Karlovac natjecao se u 2018. godini s 11 selekcija

VIŠE IZ RUBRIKE

  Rukometni klub Škola rukometa Karlovac predstavio je danas u Sportskoj dvorani na Rakovcu svoj rad i postignute rezultate u 2018. godini. Na konferenciji za novinare govorili su predsjednik Miloš Đanković, treneri Dražen Keča i Tatjana Rašić te najbolja igračica ženske seniorske ekipe Kristina Vuković. Đanković je istaknuo da je izuzetno zadovoljan 2018. godinom.

  -Izuzetno sam zadovoljan s ostvarenim u 2018. godini, u kojoj smo nastupili s jedanaest selekcija u raznim natjecanjima. U proljeće su dvije selekcije ušle na završnicu državnog prvenstva, a to su dječaci i djevojčice rođeni 2006. godine. Osvojeno je četvrto i sedmo mjesto, što je vrlo dobro. Na prvenstvu u mini rukometu, održanom u Karlovcu, osvojili smo tri medalje. Imali smo u proljeće devet reprezentativaca. Ženska seniorska ekipa osvojila je prvo mjesto u trećeligaškom rangu i ušla u Drugu hrvatsku rukometnu ligu zapad. U jesenskom dijelu prvenstva igračice su bile vrlo uspješne i blizu su ostvarenja cilja, a to je za prvu sezonu ostanak u rangu. Selekcije igračica i igračica rođenih 2006. godine su uspješne, obje selekcije idu prema završnici. Uspješne su i mlađe kadetkinje. Pripremamo se za prvenstvo u mini i super mini rukometu, a u 2019. godini očekuje nas i kamp u Selcu, kazao je Đanković.

  Trener seniorske ekipe Dražen Keča istaknuo je da je izuzetno zadovoljan radom i zalaganjem svojih igračica.

  -Ispunili smo cilj, ušli smo u drugoligaški rang, u kojem nam je u prvoj sezoni cilj ostanak. U prvom dijelu prvenstva cure su bile jako dobre, možda smo mogli osvojiti koji bod više, no to sada nije važno. Napredak je vidljiv, mlade igračice su stasale, stekle su iskustvo. Drugi dio prvenstva odradit ćemo još bolje, rekao je Keča.

  Najbolja igračica seniorske ekipe Kristina Vuković operirana je sredinom jesenskog dijela prvenstva i na presicu je došla šepajući.

  -Moram pohvaliti suigračice, bile su odlične u jesenskom dijelu prvenstva. U drugom dijelu prvenstva bit ćemo još bolje. Bit ćemo u idućoj sezoni spremne za novi iskorak, istaknula je Kristina Vuković. (b.o.)

  Foto: b.o.