Hrvatski rukometni klub "Karlovac"

Rukometaši "Karlovca" uz pomoć navijača idu po pobjedu protiv "Osijeka"

VIŠE IZ RUBRIKE

Rukomet

Važna utakmica za karlovačke rukometaše, kojima treba pobjeda

Rukometaši "Karlovca" dočekuju u subotu, 30. rujna od 19 sati u Sportskoj dvorani na Rakovcu u četvrtom kolu Paket24 Premijer lige momčad "Osijeka". Utakmica je danas najavljena u Sportskoj dvorani na Rakovcu na konferenciji za novinare, na kojoj su govorili trenerica Tatjana Rašić i igrač Leon Hrvojević. Tatjana Rašić kazala je da će utakmica biti teška, ali da će učiniti sve da dođu do pobjede.

-Bit će to teška utakmica, nakon poraza u Trogiru. "Osijek" je u prva tri kola imao čudne rezultate, osvojili su dva boda. Bit će to zanimljiva i naporna utakmica, očekujem njihovu dobru igru u obrani, oni puno trče, a i naša igra u obrani mora biti na višoj razini. U napadu moramo biti mirni i staloženi te bez grešaka, rekla je trenerica Rašić.

Trenerica Rašić istaknula je da u subotu u momčadi neće biti zbog ozljeda Bačića, Stipetića, Bosiljevca, Horvata i Janjanina, a Capan je na službenom putu. Leon Hrvojević kazao je da su nakon poraza u Trogiru obavili razgovor svi zajedno i da se ide dalje te u subotu očekuju pobjedu.

-Imali smo u Trogiru previše tehničkih grešaka i dosta promašaja. Obavili smo svi zajedno sastanak, rekli si što smo imali za reći i idemo dalje. Dobro smo trenirali ovaj tjedan, analizirali smo momčad "Osijeka", svi smo željni utakmica. Pozivam navijače da dođu u subotu na utakmicu i da nam daju vjetar u leđa, rekao je Leon Hrvojević.