Sportski vikend

Rukometaši "Karlovca" u važnoj utakmici dočekuju momčad "Osijeka"

VIŠE IZ RUBRIKE

Sportski događaji

Rukometaši žele zlata vrijedne bodove

Rukometaši "Karlovca" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u četvrtom kolu Paket24 Premijer lige momčad "Osijeka". Susret počinje u 19 sati.

Rukometaši "Dubovca-Gaze" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u prvom kolu Prve hrvatske rukometne lige jug momčad "Zameta" iz Rijeke. Utakmica počinje u 17 sati.

Seniorke Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac gostuju u subotu u Crikvenici u drugom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za žene kod ekipe "Murvice". Susret počinje u 19 sati.

Odbojkašice "Kelteksa" gostuju u subotu u prvom kolu Superlige za seniorke u Splitu kod ekipe "Splita". Susret počinje u 18 sati i 30 minuta.

Stolnotenisačice dugoreškog "Aquaestila" dočekuju u subotu od 17 sati u Stolnoteniskom domu "Antun Tova Stipančić" u prvom kolu HEP Superlige za žene ekipu "Zagreba".

Nogometaši "Karlovca 1919" dočekuju u subotu u sedmom kolu SuperSport Druge nogometne lige momčad "Dugog Sela". Susret počinje u 18 sati.

Nogometaši "Ilovca" gostuju u nedjelju u Zaboku u sedmom kolu skupine A Četvrte nogometne lige Središte kod momčadi "Mladosti Zaboka". Susret počinje u 10 sati.

U prvom kolu Prve hrvatske kuglačke lige jug u subotu od 17 sati u Ozlju u županijskom derbiju sastaju se "Kupa" - "Korana" Slunj.

Ovaj vikend igraju se susreti trećeg kola u Drugoj hrvatskoj kuglačkoj ligi zapad za muške. Klubovi iz Karlovačke županije ostvarili igra susrete u subotu i nedjelju. U subotu od 17 sati "Željezničar" Karlovac gostuje u Otočcu kod "Vatrogasca", a od 18 sati "Mostanje 1949" dočekuje "Goranina" iz Delnica. U nedjelju od 17 sati "Obrtnik" Ogulin dočekuje "Velebit 2" iz Otočca, a u isto vrijeme "Rakovica" gostuje u Otočcu kod "Karlobaga".

U subotu se igraju susreti prvog kola Druge hrvatske kuglačke lige jug za žene. Kuglačice "Karlovca" gostuju od 12 sati u Šibeniku kod "Šubićevca", a "Kupa" iz Ozlja od 15 sati u Zagrebu kod "Sidre".

U nedjelju se igraju utakmice sedmog kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. Od 16 sati u sedmom kolu sastaju se: "Vatrogasac" - "Dobra" Sveti Petar, "Vojnić 95" - "Barilović", "Zrinski Ozalj" - "Croatia 78", "Mladost" Rečica - "Duga Resa 1929" i "Ogulin" - "Slunj", a slobodna je momčad "Draganića". U nedjelju se igraju utakmice šestog kola Druge županijske nogometne lige. Od 16 sati sastaju se "Kupa" - "Josipdol", "Krnjak" - "Frankopan", "Tuškani" - "Mrežnica", "Dobra" Novigrad - "Petrova gora", "Plaški" - "Cetingrad" i "Oštarije" - "Vrlovka".