Drugo kolo Paket24 Premijer lige

Rukometaši "Karlovca" u dramatičnoj utakmici prokockali pobjedu 13 sekundi prije kraja

VIŠE IZ RUBRIKE

Rukomet

"Karlovac" - "Gorica" 28:28

Rukometaši "Karlovca" igrali su danas u Sportskoj dvorani na Rakovcu u drugom kolu Paket24 Premijer lige s momčadi "Gorice" iz Velike Gorice neodlučeno 28:28. Nakon prvog poluvremena bilo je 15:14 za "Karlovac". Gosti su u prvom poluvremenu vodili s 10:6, ali su domaći igrači napravili preokret do kraja prvog dijela susreta. U drugom poluvremenu momčadi su se izmjenjivale u vodstvu, a trinaest sekundi prije kraja domaći rukometaši imali su vodstvo 28:27 i napad, ali su nespretno izgubili loptu i gosti su izjednačili. Karlovčani su bili oslabljeni, jer nisu igrali Bačić, Stipetić i Bosiljevac. Istaknuli su se Leon Hrvojević s jedanaest pogodaka i vratar Mateo Kajba s jedanaest obrana. Najbolji igrač utakmice Leon Hrvojević kazao je da su napravili previše tehničkih grešaka.

-Očekivali smo da ćemo uzeti dva boda, ali malo tehničkih grešaka i manjak koncentracije, što je iskusna ekipa "Gorice" iskoristila i na kraju neodlučan rezultat. Pobijedili smo sami sebe tim tehničkim greškama, da tako kažem, koje se ne bi smjele događati u ovakvom rangu natjecanja, moramo ih definitivno svesti na minimum, ispraviti to, rekao je Leon Hrvojević.

Karlovčani su nastupili u sljedećem sastavu: Kajba, Grčić, Benić, Capan 4, Janjanin, Crnković, Domagoj Smojver 3, Rukavina 3, Loparac, Šalković 1, Hrvojević 11, Mrljak 4, Kojčin, Čulo, Domjančić i Dominik Smojver 2. Karlovčani nakon dva kola imaju jedan bod. Rukometaši "Karlovca" gostuju u subotu, 23. rujna u trećem kolu Paket24 Premijer lige kod momčadi "Trogira".