Sportski vikend

Rukometaši "Karlovca" startaju u subotu u Paket24 Premijer Ligi

VIŠE IZ RUBRIKE

Rukomet

Počinju rukometna uzbuđenja

Rukometaši "Karlovca" gostuju u subotu, 9. rujna u prvom kolu Paket24 Premijer lige u Zagrebu kod momčadi "Sesveta". Susret počinje u 19 sati.

Odbojkašice "Kelteksa" igraju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu pripremnu utakmicu s ekipom "Neba" iz Zaprešića. Susret počinje u 17 sati i 30 minuta.

Nogometaši "Karlovca 1919" gostuju u subotu u Rijeci u četvrtom kolu SuperSport Druge nogometne lige kod momčadi "Krk-a". Susret počinje u 16 sati i 30 minuta.

Nogometaši "Ilovca" dočekuju u nedjelju na stadionu u Ilovačkoj šumi u trećem kolu skupine A Četvrte nogometne lige Središte momčad "Ivančice" iz Zlatar Bistrice. Susret počinje u 10 sati.

Na 73. "Memorijalu Borisa Hanžekovića" u nedjelju na Stadionu "Mladosti" u Zagrebu nastupit će i članovi Atletskog kluba "Karlovac". U utrci na 3.000 metara sa zaprekama nastupit će Matko Belčić, koji će pokušati postaviti novi osobni rekord. U utrci je trebao trčati i Bruno Belčić, ali se nije još u potpunosti oporavio od ozljede. Andrej Belčić nastupit će u utrci na 800 metara, u B programu. Lea Novković trčat će u utrci na 400 metara s preponama, B program.

Veslački klub Karlovac organizira na rijeci Korani na Rakovcu u subotu s početkom u 10 sati 2. revijalnu utrku Karlovac 500. Utrka će biti održana povodom obilježavanja druge godišnjice osnutka kluba. U sklopu događaja bit će organizirane klupske veslačke utrke i otvoreno prvenstvo u ergometrima na 500 metara.

U nedjelju se igraju utakmice četvrtog kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. Od 17 sati sastaju se: "Ogulin" - "Zrinski Ozalj", "Slunj" - "Vojnić 95", "Duga Resa 1929" -"Vatrogasac", "Croatia 78" - "Draganić" i "Barilović" - "Dobra" Sveti Petar. Slobodna je "Mladost" iz Rečice. U nedjelju se igraju utakmice trećeg kola Druge županijske nogometne lige. Od 17 sati sastaju se: "Plaški" - "Kupa", "Oštarije" - "Dobra" Novigrad, "Vrlovka" - "Tuškani", "Cetingrad" - "Krnjak" i "Mrežnica" - "Frankopan", odgođen je susret "Petrova gora" - "Josipdol".