Prvo kolo Paket24 Premijer lige

Rukometaši "Karlovca" pružili u prvom kolu jak otpor momčadi "Sesveta"

VIŠE IZ RUBRIKE

Rukomet

"Sesvete" - "Karlovac" 28:24

Rukometaši "Karlovca" poraženi su danas u Zagrebu u prvom kolu Paket24 Premijer lige od momčadi "Sesveta". Domaćin je pobijedio s 28:24. Nakon prvog poluvremena bilo je 14:12 za "Sesvete". U 12. minuti bilo je 4:4, u 22. minuti 10:9 za domaćina i na odmor se otišlo sa 14:12. U drugom poluvremenu domaćin je bolje krenuo i poveo 18:14, u 44. minuti domaćin je vodio 19:21, a zatim je bilo 22:20. Tada "Sesvete" rade seriju 5:1 i u 54. minuti bilo je 27:21 te je utakmica bila riješena. Karlovčani su bili oslabljeni, jer nisu igrali Bačić i Bosiljevac. Istaknuo se Dominik Smojver sa sedam pogodaka, vratari su imali deset obrana, Mateo Kajba osam i Matija Loparac dvije. Trenerica Tatjana Rašić bila je nakon utakmice zadovoljna igrom svoje momčadi.

-Dečki su se odlično borili, odradili smo korektnu utakmicu i zadovoljni smo, unatoč porazu. Primili smo možda dva, tri gola previše, imali smo svojih šansi, a u par navrata zaustavio nas je i okvir gola. Nedostajali su nam dosta Bačić i Bosiljevac. Bit ćemo sigurno bolji kada se oni vrate u momčad. Moramo poraditi i na tehničkim greškama, imali smo čak četrnaest izgubljenih lopti, rekla je Tatjana Rašić.

Karlovčani su nastupili u sljedećem sastavu: Kajba, Grčić, Benić, Capan 2, Janjanin, Crnković 1, Domagoj Smojver 3, Rukavina 1, Loparac, Šalković 1, Hrvojević 5, Mrljak 1, Kojčin, Čulo 2, Stipetić 1 i Dominik Smojver 7. Rukometaši "Karlovca" dočekuju u subotu, 16. rujna u drugom kolu Paket24 Premijer lige momčad "Gorice" iz Velike Gorice.