Hrvatski rukometni klub "Karlovac"

Rukometaši "Karlovca" ostvarili prvu pobjedu u Ligi za ostanak i osvojili vrijedne bodove

VIŠE IZ RUBRIKE

Vrijedni bodovi

"Karlovac" - "Ribola Kaštela" 29:24

Rukometaši "Karlovca" pobijedili su danas u Sportskoj dvorani na Rakovcu u trećem kolu Lige za ostanak Paket24 Premijer lige momčad "Ribole Kaštela" s 29:24. Nakon prvog poluvremena vodio je domaćin s 15:12. Karlovčani su tijekom cijele utakmice držali rezultat pod kontrolom, vodili su gotovo svih šezdeset minuta. Posljednja momčad na tablici pokazala je borbenost, ali ipak je bila vidljiva razlika u kvaliteti. Karlovčani su zasluženo ostvarili prvu pobjedu u Ligi za ostanak i osvojili dva važna boda. Trenerica domaće ekipe Tatjana Rašić kazala je nakon utakmice da je pobjeda trebala biti i uvjerljivija.

-Realno mislim da smo mi ova dva boda osvojili prije nego smo počeli igrati utakmicu, mislim da je u jednom segmentu utakmica i išla u tom smjeru, što nije dobro. Svaku pobjedu treba odraditi na terenu i svojom igrom zaslužiti. Na kraju je ispalo da smo odradili dovoljno, mislim da je pobjeda trebala biti puno veća. Bitno je da se nitko nije ozlijedio i da su svi igrači dobili priliku. Moramo biti još bolji, još čvršći u segmentu obrane i biti sigurniji u napadu. Okrećemo se utakmici s "KTC-om" u Križevcima, rekla je Rašić.

Kod Karlovčana šest pogodaka postigao je Dominik Smojver. Karlovački vratari imali su jedanaest obrana, Mateo Kajba imao je šest, a Matija Loparac pet obrana. "Karlovac" je nastupio u sljedećem sastavu: Kajba, Grčić 3, Capan, Crnković 1, Bosiljevac 2, Domagoj Smojver 4, Rukavina 4, Loparac, Šalković 3, Hrvojević 3, Mrljak 2, Čulo 1, Stipetić, Radočaj i Dominik Smojver 6. "Karlovac" je osmi na tablici s jedanaest bodova. U subotu, 9. ožujka Karlovčani gostuju u Križevcima u četvrtom kolu Lige za ostanak Paket24 Premijer lige kod momčadi "KTC-a".