Osmo kolo Paket24 Premijer lige

Rukometaši "Karlovca" na minus deset protiv momčadi "Sesveta

VIŠE IZ RUBRIKE

Poraz od "Sesveta"

"Karlovac" - "Sesvete" 27:37

Rukometaši "Karlovca" poraženi su danas u Sportskoj dvorani na Rakovcu u osmom kolu Paket24 Premijer lige od momčadi "Sesveta" iz Zagreba. Gosti su pobijedili s 37:27, a nakon prvog poluvremena bilo je 17:13. Rukometaši "Karlovca" dobro su se držali četrdesetak minuta, u 41. minuti bilo je 21:24, a tada su naglo pali. Na kraju uvjerljiva pobjeda momčadi trenera Igora Vorija s deset pogodaka razlike. U karlovačkoj momčadi Leon Hrvojević postigao je osam pogodaka, a vratar Mateo Kajba imao je osam obrana.

-Do 45. minute bilo je dva, tri razlike za njih i onda smo se ponovo raspali u tih posljednjih petnaest minuta, kao protiv "Moslavine", kao protiv "Trogira". Jako je teško kada nakon utakmice pogledaš na semafor i vidiš minus deset, moramo to nekako riješiti, kazao je vratar Mateo Kajba.

Karlovčani su nastupili u sljedećem sastavu: Kajba, Grčić, Benić 1, Capan 4, Janjanin, Crnković 1, Domagoj Smojver 2, Loparac, Šalković 4, Hrvojević 8, Mrljak 1, Kojčin, Čulo 2, Stipetić 2, Domjančić i Dominik Smojver 2. Karlovčani su osmi s tri boda. Rukometaši "Karlovca" gostuju u subotu, 11. studenog u Velikoj Gorici u devetom kolu Paket24 Premijer lige kod momčadi "Gorice".