Sportski vikend

Rukometaši "Karlovca" gostuju u Varaždinu, karlovačke rukometašice dočekuju "Trešnjevku"

VIŠE IZ RUBRIKE

Rukomet

Nogometaši "Karlovca 1919" dočekuju momčad Bjelovara, a odbojkašice "Kelteksa" ekipu "Brda" iz Splita

Rukometaši "Karlovca" gostuju u subotu u Varaždinu u petom kolu Paket24 Premijer lige kod momčadi "Varaždina 1930". Susret počinje u 19 sati i 15 minuta.

Seniorke Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u trećem kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za žene ekipu "Trešnjevke" iz Zagreba. Susret počinje u 16 sati i 30 minuta.

Odbojkašice "Kelteksa" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u drugom kolu Superlige za seniorke ekipu "Brda" iz Splita. Susret počinje u 20 sati.

Stolnotenisačice dugoreškog "Aquaestila" gostuju u subotu, od 17 sati u drugom kolu HEP Superlige za žene kod ekipe "Mladosti". "Aquaestil" je trebao u drugom kolu odigrati dva susreta, ali je odgođen derbi s "Dr. Časlom" i bit će odigran u Zagrebu, 18. listopada od 18 sati.

Nogometaši "Karlovca 1919" dočekuju u subotu na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek" u osmom kolu SuperSport Druge nogometne lige momčad "Bjelovara". Susret počinje u 18 sati.

Rukometaši "Dubovca-Gaze" dočekuju u nedjelju u Sportskoj dvorani na Rakovcu u drugom kolu Prve hrvatske rukometne lige jug momčad "Arene-Pule". Utakmica počinje u 17 sati.

Nogometaši "Ilovca" dočekuju u nedjelju u Ilovačkoj šumi u osmom kolu skupine A Četvrte nogometne lige Središte momčad "Španskog" iz Zagreba. Susret počinje u 10 sati.

Pojedinačno prvenstvo Karlovačke županije u kuglanju za seniore bit će održano u subotu i nedjelju u Karlovcu i Ozlju. U subotu natjecanje na kuglani u Ozlju počinje u 10 sati, a na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" u 11 sati. U nedjelju na obje kuglane natjecanje počinje u 11 sati. Pojedinačno prvenstvo Karlovačke županije u kuglanju za seniorke bit će održano u subotu od 13 do 20 sati na kuglani u Ogulinu.

U nedjelju se igraju utakmice osmog kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. Od 16 sati sastaju se: "Duga Resa 1929" - "Ogulin", "Croatia 78" - "Mladost" Rečica, "Barilović" - "Zrinski Ozalj", "Dobra" Sveti Petar - "Vojnić 95" i "Draganić" - "Vatrogasac", a slobodna je momčad "Slunja". U nedjelju od 16 sati u sedmom kolu Druge županijske nogometne lige sastaju se "Vrlovka" - "Kupa" "Cetingrad" - "Oštarije", "Petrova gora" - "Plaški", "Mrežnica" - "Dobra" Novigrad, "Frankopan" - "Tuškani" i "Josipdol" - "Krnjak".