Hrvatski rukometni klub "Karlovac"

Rukometaši "Karlovca" dočekuju u subotu vrlo kvalitetnu momčad "Trogira"

VIŠE IZ RUBRIKE

Konferencija za novinare

U subotu od 19 sati "Karlovac" - "Trogir"

Rukometaši "Karlovca" dočekuju u subotu od 19 sati u Sportskoj dvorani na Rakovcu u desetom kolu Paket24 Premijer lige momčad "Trogira". Utakmica je danas najavljena u Sportskoj dvorani na Rakovcu na konferenciji za novinare, na kojoj su govorili trenerica Tatjana Rašić i igrač Ivan Bačić. Tatjana Rašić kazala je da je ovo vrlo bitna utakmica, a da je "Trogir" fizički izuzetno moćna momčad.

-Počinje nam niz od četiri bitne utakmice, prva je u subotu na domaćem terenu protiv "Trogira". To je vrlo bitna utakmica i u njoj moramo dati sve od sebe. "Trogir" je fizički izuzetno moćna ekipa. U napadu moramo biti strpljivi i čekati situaciju za čisti zicer, u obrani je cilj zalaganje 200 posto i u napadu postizati lagane golove. Moramo dati sve od sebe u ove predstojeće četiri utakmice. Protiv "Trogira" i "Varaždina" na domaćem terenu pokušat ćemo osvojiti bodove, rekla je trenerica "Karlovca" Tatjana Rašić.

Trenerica Rašić napomenula je da se nastavljaju u ovoj sezoni problemi s ozljedama. Izvan momčadi su Hrvojević, Horvat i Bosiljevac. Ivan Bačić sanirao je ozljedu i vratio se u momčad i istaknuo da u ovoj momčadi moraju dati sve od sebe.

-Unatoč svih svojih problema stavio sam se na raspolaganje trenerici Tatjani Rašić i dat ću sve od sebe. "Trogir" je ozbiljan protivnik, bori se za Ligu za prvaka, pokušat ćemo doći do pobjede. Pozivam navijače i ljubitelje da dođu u većem broju, trebat će nam njihova pomoć, rekao je Ivan Bačić.