Sportski vikend

Rukometaši "Karlovca" dočekuju u Sportskoj dvorani prvaka "Zagreba"

VIŠE IZ RUBRIKE

Rukomet

Tri rukometne utakmice u Sportskoj dvorani na Rakovcu

Odbojkašice "Kelteksa" gostuju u subotu u Zaprešiću u četvrtom kolu Superlige za seniorke kod ekipe "Neba". Susret počinje u 17 sati.

Rukometaši "Karlovca" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u sedmom kolu Paket24 Premijer lige vodeću momčad "Zagreba". Susret počinje u 20 sati.

Stolnotenisačice "Aquaestila" igraju u subotu u gostima dva susreta trećeg kola Superlige za žene. Dugoreške stolnotenisačice gostuju od 11 sati kod "Varaždina", a od 17 sati u Zagrebu kod "TIS-a".

Seniorke Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u petom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za žene ekipu "Sloge" iz Svete Nedelje. Susret počinje u 15 sati.

Nogometaši "Karlovca 1919" dočekuju u subotu na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek"" u desetom kolu SuperSport Druge nogometne lige momčad "Kustošije" iz Zagreba. Susret počinje u 17 sati i 30 minuta.

Rukometaši "Dubovca-Gaze" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u četvrtom kolu Prve hrvatske rukometne lige jug momčad "Zadra 1954". Utakmica počinje u 17 sati.

Nogometaši "Ilovca" dočekuju u nedjelju u Ilovačkoj šumi u desetom kolu skupine A Četvrte nogometne lige Središte momčad "Ravnica" iz Zagreba. Susret počinje u 10 sati.

Košarkaši "Šanca" gostuju u subotu u Poreču u drugom kolu Druge muške košarkaške lige zapad kod momčadi "Adrie". Susret počinje u 18 sati.

U trećem kolu Prve hrvatske kuglačke lige jug "Korana" iz Slunja gostuje u subotu od 16 sati u Trilju kod "Bojovnika". Kuglači "Kupe" dočekuju na kuglani u Ozlju u subotu od 17 sati momčad "Poličnika".

Ovaj vikend igraju se susreti petog kola u Drugoj hrvatskoj kuglačkoj ligi zapad za muške. U subotu od 18 sati u karlovačkom derbiju sastaju se "Mostanje 1949" - "Željezničar". "Obrtnik" iz Ogulina dočekuje u nedjelju od 17 sati momčad "Rakovice".

Ovaj vikend igraju se susreti trećeg kola Druge hrvatske kuglačke lige jug za žene. Ekipa "Ogulina" gostuje u subotu od 13 sati u Otočcu kod "Gacke". Kuglačice "Karlovca" dočekuju u subotu od 14 sati "Kupu" iz Ozlja.

U nedjelju se igraju utakmice desetog kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. Od 15 sati sastaju se: "Croatia 78" - "Slunj", "Barilović" - "Ogulin", "Dobra" Sveti Petar - "Mladost" Rečica, "Draganić" - "Zrinski Ozalj" i "Vatrogasac" - "Vojnić 95", a slobodna je momčad "Duge Rese 1929". U nedjelju se igraju utakmice devetog kola Druge županijske nogometne lige. Od 15 sati sastaju se: "Cetingrad" - "Kupa", "Petrova gora" - "Vrlovka", "Mrežnica" - "Oštarije", "Frankopan" - "Plaški", "Josipdol" - "Dobra" Novigrad i "Krnjak" - "Tuškani".