Poduzimane su pojačane mjere i radnje u cilju održavanja povoljnog stanja javnog reda i mira, opće sigurnosti te povoljnog stanja sigurnosti prometa na cestama

Rezultati akcije "Mir i dobro"

VIŠE IZ RUBRIKE

    U okviru operativne akcije Mir i dobro koja je provedena u vremenu od 13. prosinca 2019. do 8. siječnja 2020. godine ciljano su poduzimane pojačane mjere i radnje u cilju održavanja povoljnog stanja javnog reda i mira, opće sigurnosti te povoljnog stanja sigurnosti prometa na cestama.

    Tom prilikom policijski službenici su sukladno Zakonu o nabavi i posjedovanju oružja građana protiv dvije punoljetne osobe ponijeli optužne prijedloge i oduzeli dva komada oružja i 42 komada streljiva.

    Za vrijeme trajanja ove akcije na području PU karlovačke evidentiran je jedan sigurnosno-interesantan događaj i to 24. prosinca 2019. u Ogulinu kada je nepoznati počinitelj iz vatrenog oružja ispalio streljivo čije zrno je oštetilo jedno vozilo i vrata na obiteljskoj kući, a za navedeno oštećena osoba nije podnosila kaznenu prijavu. Ozlijeđenih osoba nije bilo.