Prvi Karlovački

Reta katalog za veljaču 2021.

Autor: Ksenija Begović

05.02.2021

Promo

U Reta katalogu za veljaču potražite brojne akcije i popuste, a tu je i priručan savjetnik:  „Zašto je hidroizolacija kupaonice važna?“

Pri izgradnji nove ili renovaciji stare kupaonice, najveću pažnju poklanjamo onom estetskom i vidljivom 

dijelu kao što su pločice, namještaj ili tuš kabina. Pri tome zaboravljamo na važnost skrivenih komponenti koje nam ne služe u svakodnevnoj upotrebi, npr instalacije i hidroizolacija. U ovom broju vam donosimo zašto je hidroizolacija kupaonice važna.

U veljači potražite popuste na: hidroizolacije, impregnacije, dekorativni kamen, ljepila za pločice, vratna krila i dovratnike, pribor za čišćenje snijega, ubodne pile, brusilice, glodalice, te trenutna i univerzalna ljepila.

Reta katalog za  veljaču možete prolistati online!

Ostanite u toku s najnovijim akcijama i popustima putem naše Facebook stranice Reta d.o.o.

Nalazimo se na adresi Zagrebačka 37 gdje Vam naše ljubazno osoblje stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja. Također na raspolaganju Vam stoji i naša web stranica za sve dodatne informacije.

KONTAKT: Zagrebačka 37, 47000 Karlovac, Hrvatska

Maloprodaja: Telefon: 047/638-220 E-mail: maloprodaja@reta.hr 

RADNO VRIJEME: Ponedjeljak – petak: 07 – 16 h Subota: 08 – 13 h 

Tvrtka Reta d.o.o. preko dvadeset godina i bavi se proizvodnjom i distribucijom žičanih proizvoda, aluminijskog i građevinskog okova za prozore i vrata, te prodajom kompletnog asortimana građevinskog materijala, ogradnih sustava, vrtnog asortimana, stolarije i željezarije.

Individualan pristup, širina asortimana, dugogodišnje iskustvo te pristupačne cijene, jamstvo su da ćemo ispuniti očekivanja svakog klijenta. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu koja će vam zasigurno olakšati kupnju.