U Reta katalogu za siječanj potražite brojne akcije i popuste, a tu je i priručan savjetnik:  „Kako se riješiti gljivica?“

Reta katalog za siječanj 2021.

VIŠE IZ RUBRIKE

  U zimskim mjesecima pojačava se opasnost od stvaranja plijesni i gljivica u domu. Kako bi vaš dom bio zaštićen od opasnosti koje donose plijesni donosimo vam priručan savjetnik kako se rješiti gljivica i plijesni. Provjerite i brojne akcije i popuste koje smo za vas pripremili za početak godine.

  U siječnju potražite popuste na: sredstva protiv gljivica i plijesni, impregnacije, boje za zidove, oprema za bojanje zidova, PUR pjenu, mješače za boju, i ručne električne alate.

  Reta katalog za  siječanj možete prolistati online!

  Ostanite u toku s najnovijim akcijama i popustima putem naše Facebook stranice Reta d.o.o.

  Nalazimo se na adresi Zagrebačka 37 gdje Vam naše ljubazno osoblje stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja. Također na raspolaganju Vam stoji i naša web stranica za sve dodatne informacije.

  KONTAKT: Zagrebačka 37, 47000 Karlovac, Hrvatska

  Maloprodaja: Telefon: 047/638-220 E-mail: maloprodaja@reta.hr 

  RADNO VRIJEME: Ponedjeljak – petak: 07 – 16 h Subota: 08 – 13 h 

  Tvrtka Reta d.o.o. preko dvadeset godina i bavi se proizvodnjom i distribucijom žičanih proizvoda, aluminijskog i građevinskog okova za prozore i vrata, te prodajom kompletnog asortimana građevinskog materijala, ogradnih sustava, vrtnog asortimana, stolarije i željezarije.

  Individualan pristup, širina asortimana, dugogodišnje iskustvo te pristupačne cijene, jamstvo su da ćemo ispuniti očekivanja svakog klijenta. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu koja će vam zasigurno olakšati kupnju.