U Reta katalogu za listopad potražite brojne akcije i popuste, a tu je i priručan savjetnik za početak sezone grijanja doma:  „Sigurnost i efikasnost dimnjaka?“

Reta katalog za listopad donosi savjetnik o sigurnosti dimnjaka

VIŠE IZ RUBRIKE

  Ljeto je iza nas i unatoč trenutnim temperaturama hladnije vrijeme je pred nama. Ako se grijete na način putem kojeg ste upoznati s dimnjačarom ovi savjeti su baš za Vas. Donosimo savjete za sigurnost i održavanje dimnjaka koji mogu pomoći pri boljoj efikasnosti grijanja i isto tako spriječiti potencijalne nezgode do kojih može doći zbog neispravnih ili nečistih dimnjaka.

  U listopadu potražite popuste na: riječni i dekorativni oblutak, bijeli pijesak, potopne pumpe, htz opremu, ogradne panele, pletivo i stupove, mineralnu vunu, drvenu građu i asortiman kovanog željeza.

  Reta katalog za  listopad možete prolistati online!

  Ostanite u toku s najnovijim akcijama i popustima putem naše Facebook stranice Reta d.o.o.

  Nalazimo se na adresi Zagrebačka 37 gdje Vam naše ljubazno osoblje stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja. Također na raspolaganju Vam stoji i naša web stranica za sve dodatne informacije.

  KONTAKT: Zagrebačka 37, 47000 Karlovac, Hrvatska

  Maloprodaja: Telefon: 047/638-220 E-mail: maloprodaja@reta.hr 

  RADNO VRIJEME: Ponedjeljak – petak: 07 – 18 h Subota: 08 – 13 h 

  Tvrtka Reta d.o.o. preko dvadeset godina i bavi se proizvodnjom i distribucijom žičanih proizvoda, aluminijskog i građevinskog okova za prozore i vrata, te prodajom kompletnog asortimana građevinskog materijala, keramičkih pločica i kupaonske opreme, ogradnih sustava, vrtnog asortimana, stolarije i željezarije.

  Individualan pristup, širina asortimana, dugogodišnje iskustvo te pristupačne cijene, jamstvo su da ćemo ispuniti očekivanja svakog klijenta. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu koja će vam zasigurno olakšati kupnju.