Iz Vodovoda i kanalizacije stižu najnovije informacije o radovima u okviru projekta Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Karlovac - Duga Resa:

Regulacija prometa zbog radova na aglomeraciji Kamensko

VIŠE IZ RUBRIKE

    Zbog izvođenja radova na aglomeraciji Kamensko, od 24.08.2022. do 31.08.2022. godine, zatvara se za sav promet dionica prometnice Kamensko od kućnog broja 73B (zgrada DVD-a Kamensko) u smjeru Lemić brda do kućnog broja Kamensko 127A.

    Prometnica će biti zatvorena za sav promet osim vozila gradilišta i stanara u zoni izvođenja radova.

    Obilazni pravac za vozila do 7.5t maksimalne mase vozila te za autobuse javnog gradskog prijevoza i vozila gradilišta bit će makadamskim putem od groblja u Kamenskom prema Lemić brdu, i to za oba smjera vožnje.

    Navedeni obilazni pravac je označen u skici u prilogu, dok će se teretni promet odvijati obilazno preko Rečice – Banske Selnice (most). Također, na mapi su označena i privremena autobusna stajališta koja će se koristiti za vrijeme odvijanja privremene regulacije prometa.

    Iz Vodovoda i kanalizacije mole građane da poštuju privremenu regulaciju prometa na terenu, stanare u zoni radova pozivaju na strpljenje i razumijevanje te mole da optimiziraju kretanja u zoni gradilišta.