Prvi Karlovački

Razriješeno kazneno djelo teške krađe

Autor: Branko Obradović

16.09.2020

Crna kronika

Krađa bicikala u Ozlju

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je jedno kazneno djelo, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Karlovcu i tri prometne nesreće od kojih je jedna s lakše ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom. Policijska službenica za odnose s javnošću Katarina Nadia Požega izdvojila je sljedeće.

U razdoblju od 5. do 8. rujna nepoznati počinitelj je iz zajedničke prostorije zgrade u Ozlju 37-godišnjakinji otuđio dva bicikla u vrijednosti više tisuća kuna.

Policijski službenici Policijske postaje Karlovac proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca u dobi od 34 i 19 godina te jednom ženskom osobom u dobi od 23 godine zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška krađa. Provedenim kriminalističkim istraživanjem dvojicu muškaraca i ženu sumnjiči se da su u razdoblju od 24. do 25. lipnja provalili u trgovinu frizerskog pribora u gradskoj četvrti Banija u Karlovcu i otuđili frizerski pribor. Dio otuđenih predmeta pronađen je i vraćen vlasnici. Materijalna šteta veća je od 60.000 kuna. Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe, protiv osumnjičenih je Općinskom državnom odvjetništvu proslijeđeno posebno izvješće.