Ukupna materijalna šteta nastala ovim kaznenim djelima veća je od 597.000 kuna

Razriješen slučaj višestrukih krađa - trojica osumnjičena

VIŠE IZ RUBRIKE

    Zbog sumnje u počinjenje 10  kaznenih djela teške krađe i tri kaznena djela teške krađe u pokušaju policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca u dobi od 26, 32 i 34 godine.

    Naime, dvojicu muškaraca policija sumnjiči da su tijekom rujna 2019. godine na području Karlovca, Vojnića i Krnjaka provalili u prostorije četiri trgovačka društva, tri vjerska objekta i ugostiteljski objekt od kuda su otuđili novac, bakrene kablove, bakrenu žicu, bakrene okapnice i drugo, dok prilikom provale u još dva ugostiteljska objekta nisu otuđili ništa.

    Ujedno, spomenutog 26-godišnjaka sumnjiči se i da je zajedno s 34-godišnjakom tijekom studenog 2019. godine počinio još dva kaznena djela teške krađe kojom prilikom su iz prostora trgovačkog društva u Karlovcu počupali i otuđili razne kablove, bakrene okapnice te bakrene i metalne dijelove s krovišta, a sumnjiči ih se i za jedno kazneno djelo teške krađe u pokušaju.

    Ukupna materijalna šteta nastala ovim kaznenim djelima veća je od 597.000 kuna. Protiv osumnjičenika će nadležnom državnom odvjetništvu biti proslijeđeno posebno izvješće.