Prvi Karlovački

Ranjavanje vatrenim oružjem na području Oštarija

13.08.2019

Crna kronika

Krađa na kupalištu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira u Ozlju i Dugoj Resi i četiri prometne nesreće s materijalnom štetom. Policijska službenica za odnose s javnošću Senka Staroveški Od navedenih izdvojila je sljedeće.

Jučer u 19.05 sati na području Oštarija došlo je do verbalnog i fizičkog sukoba u kojem je iz vatrenog oružja teško ozlijeđen 21-godišnjak, a ozlijede su opasne po život. U vezi navedenog događaja uhićen je muškarac i u tijeku je kriminalističko istraživanje.

Jučer oko 6.45 sati u gradskoj četvrti Grabrik u Karlovcu, nepoznati počinitelj je 81-godišnjakinji iz ruke istrgnuo i otuđio torbicu u kojoj se nalazio novac, osobni dokumenti i drugo. Materijalna šteta je nekoliko stotina kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 43-godišnjakinje da je nepoznati počinitelj u poslijepodnevnim satima na gradskom kupalištu u Karlovcu, njezinoj maloljetnoj kćerki otuđio ruksak u kojem se nalazio novac, osobni dokumenti i drugo. Materijalna šteta veća je od 1.000 kuna.