Radno vrijeme prodavaonica tijekom nadolazećih blagdana

VIŠE IZ RUBRIKE

  Trgovine i trgovački centri će za božićne i novogodišnje blagdane imati ponešto izmijenjeno radno vrijeme.

  Tako će trgovine Kauflanda na Badnjak biti otvorene od 7 do 16 sati, na Božić i Štefanje ne rade. Na Staru godinu rade od 7 do 18 sati, a na Novu godinu opet zatvaraju svoja vrata kupcima.

  U trgovinama Lidla kupovina će se moći obaviti na Badnjak do 14 sati, a na Božić i Štefanje trgovine Lidla bit će zatvorene.

  Sparovi i Intersparovi dućani također će raditi prema posebnom radnom vremenu. Na Badnjak rade od 7 do 16 sati, na Božić je zatvoreno, a u subotu na Štefanje radno vrijeme je od 8 do 14 sati.

  U Pevex-u na Badnjak kupovina se može obaviti do 16 sati, na Božić i blagdan sv. Stjepana je zatvoreno. Na Silvestrovo Pevex je otvoren do 16 sati, na Novu godinu ne rade, a prvi neradni dan u siječnju 2021.g na Sv. tri kralja trgovine Pevexa bit 8-14 sati.

  Slično radno vrijeme imaju i trgovine Konzuma. Tako na Badnjak rade skraćeno do 17 sati. Na Božić i blagdan Štefanja prodavaonice su zatvorene. Na Staru godinu opet se radi po skraćenom rasporedu, a 1. siječnja 2021.g. Konzumove trgovine bit će zatvorene.

  Prodavaonica Plodina u Karlovcu na Badnjak radi do 18 sati, na Božić ne radi, a na Štefanje radi po nedjeljnom radnom vremenu.