Nakon što je u kratkom roku rasprodala prvi koncert 12. veljače, splitska diva Zorica Kondža u Lisinskom će nastupiti i dan kasnije

Publika tražila, publika dobila - dva koncerta Zorice Kondže u Lisinskom

VIŠE IZ RUBRIKE

  Glazbenica iznimnog glasa i emocije, na fantastičan će način obilježiti Valentinovo pred nama, ali i respektabilnih, trideset i pet godina glazbenog djelovanja. Koncerti u Lisinskom dvije večeri zaredom, rezervirani su samo za najbolje, a posebno fascinira kratkoća roka u kojem su rasprodane sve ulaznice za prvu večer. Ne sumnjamo kako će i one za drugi koncert, također 'planuti' u kratkom roku.

  Dalmatinski i mediteranski ugođaj, neskrivena romantika u pjesmama te iskrena emocija i fenomenalne izvedbe, oduševit će sve na koncertima pod nazivom 'Vrijeme ljubavi'.

  - Svakog glazbenika, pa tako i mene, raduje vijest da je prvi koncert rasprodan, te da može najaviti drugi. Mislila sam kako ću jednim koncertom obilježiti trideset i pet godina karijere, ali mi se sada pružila prigoda, da to napravim kroz dva. Sretna sam, zadovoljna i prije svega zahvalna publici koja me prati sve ove godine. To mi je dodatna motivacija za sve što nas zajedno očekuje. Vidimo se 12. i 13. veljače u Lisinskom na koncertima ‘Vrijeme ljubavi’, ističe Zorica.

  Od početaka u grupama Pirati, Novi dan i kasnije Stijene, svojim pjesmama obilježila je cijelo jedno vrijeme, a nezaboravne skladbe nastavljaju živjeti i dalje. Nastupila je na Dori i mnogim festivalima, osvojila bezbrojne nagrade, te priznanja publike i struke. Njezin jedinstveni vokal, priznat je i prepoznat diljem Europe. Tako je 1984. u Dresdenu, osvojila prvu nagradu stručnog žirija, a istu nagradu dobila je u Pragu, godinu kasnije.

  Uz njene hitove poput “Zar je voljeti grijeh”, “Ima jedan svijet”, “Najljepše je kad si tu”, “Tako lako”, “Ti si moj san”, “Molitva za tebe”, “Zauvijek”, “Sve je noćas protiv” i mnoge druge, žive, ljube i tuguju brojne generacije.

  Ulaznice je moguće pronaći na blagajnama KD Vatroslav Lisinski, ili na ulaznice.hr.