Prvi Karlovački

Publika kaže da su bolji od originala – Croatian Pink Floyd Show večeras na Trgu bana Josipa Jelačića

11.07.2019

Vijesti

Dobra zabava, ples, pjesma i iznenađenje na rasporedu su od 22 sata

Vizualni i akustični spektakl za večeras je pripremila ekipa iz The Croatian Pink Floyd Showa. Svake je godine, iz nastupa u nastup interes za ovim zaljubljenicima u jedan od najvećih bendova svih vremena sve veći pa nije uopće za sumnjati kako će od 22 sata, Trg bana Jelačića biti prava pozornica spektakla.

-Povodom 440. godišnjice grada Karlovca, u samom centru karlovačke Zvijezde, na domaćem terenu – The Croatian Pink Floyd Show!!! ♥ ♥ Vidimo se u četvrtak, 11.7.2019. s početkom u 22:00 sata na Trgu bana J. Jelačića… Ulaz je besplatan. Sretan ti rođendan grade! ♥ Shine on, stoji na službenoj Facebook stranici.

O njihovoj kvaliteti i popularnosti svjedoče i brojni komentari i poruke podrške koje ekipa objavljuje na društvenim mrežama.

Zaboravio sam pohvaliti izvedbu Money, sviđa mi se vaša ekstenzija te stvari, dalo je jednu dodatnu nijansu toj stvari. U tom smislu možda da dodate u repertoar i One of these days, kao uvodnu stvar u koncert, a ima i odličan potencijal da dodate nešto svoje, u stilu kako je nadodano u Money…i krenite svirat uskoru u bijeli svijet, piše Mario.

Ja vam svima moram priopćiti da nažalost nisam nikad imala prilike čuti Pink Floyd uživo i da je ovo sinoć bilo spektakularno. Nemam riječi i stvarno bi vas htjela čuti što prije. Jel imate možda još neki koncert u blizini? Malo je reći da sam ugodno iznenađena, poručila je Marta.

Zagarantirane su ovacije publike, dobra zabava, spektakl, ples i pjesma, a najavljeno je i neko iznenađenje. O čemu se radi, najbolje je uvjeriti se svojim očima i ušima. (a.r.)

Foto: Facebook stranica Croatian Pink Floyd Show/Silvijo Selman