Prvi Karlovački

Psihoaza prvi centar za psihološko savjetovanje i psihoterapiju u Karlovcu

17.09.2019

Mozaik

U Psihoazi rade i s parovima, kao i coaching i teambuilding za razvoj psiholoških i psihosocijalnih vještina

Tuga , depresija, strahovi, nesigurnost, agresivnost, usamljenost, ovisnost… To su samo neki od problema s kojima se nosi današnji čovjek, a ponekad sve brži tempo života ne dozvoljava da se s tim problemima nose i rješava ga sam. Psihoaza nedavno je osnovani centar koji nudi psihološko savjetovanje i psihoterapiju kod liječenja emocionalnih rana i traumatičnih iskustava.
Tročlani tim čine Darko Frketić, psihološki savjetovatelj i facilitator te Marina Brazdičić i Lucija Stojković, socijalne radnice i edukantice četvrte godine geštalt psihoterapije pod supervizijom.
Nudimo individualni rad gdje klijent ima sigran prostor za intiman razgovor i također imamo prostor za grupni rad uz podršku grupe sa sličnim iskustvima, kao što je primjerice kod ovisnosti, podrška bolestima kod malignih bolesti, PTSP, a radimo i članovima obitelji koji se bore s navedenim problemima, napominje Marina Brazdičić.
U Psihoazi rade i s parovima, kao i coaching i teambuilding za razvoj psiholoških i psihosocijalnih vještina.
Radimo poseban coaching za tvrtke i različitim radnim skupinama koje promiču bolju sigurnost i bolje radno okruženje koje istodobno promoviraju učinkovitost i uspjeh, dodaje Lucija Stojković.
Iako se rad s klijentima u Psihoazi temelji isključivo na razgovoru ne isključuju niti ostale oblike pomoći.
Ne isključujemo kod nekih psihičkih smetnji podršku psihijatra ili farmakoterapiju, ako se radi o ozbiljnim poteškoćama i dijagnozama. Ovo je samo nadopuna u obliku razgovora i produbljivana u tematiku zbog koje osoba ima poteškoće ili mentalne smetnje, ali ne mora nužno biti stvar dijagnoze može jednostavno biti da se osoba želi razvijati na jednoj osobnoj razini, pojašnjava Stojković.
Više informacija i cijenama usluga koje Psihoaza nudi mogu se pronaći na njihovoj web stranici www.psihoaza.com. Što se tiče edukativnih programa 28. rujna organiziraju radionicu pod nazivom „Moć komunikacije“. (kb)