Prvi Karlovački

Prvi proljetni poraz nogometaša “Karlovca 1919”, “Lučko” odnijelo bodove

Autor: Branko Obradović

08.04.2021

Sport

"Karlovac 1919" - "Lučko" 0:1

Nogometaši “Karlovca 1919” poraženi su danas na Stadionu “Branko Čavlović Čavlek” u 21. kolu Treće hrvatske nogometne lige Središte od momčadi “Lučkog”. Gosti su pobijedili s 1:0, a strijelac je bio David Žabec u 85. minuti. Karlovčani su doživjeli prvi proljetni prvenstveni poraz, a spretni i sretni igrači “Lučkog” osvojili su vrijedne bodove. Bio je to sraz dva podjednaka protivnika, a bilo je niz izglednih prilika s obje strane. Možda je domaćin ima nešto više onih pravih prilika, ali ih nije realizirao. Najbolje prilike za postići pogodak imali su Đukić i Sušilović. No, kada se ne realiziraju prilike stiže kazna. U 85. minuti nakon jedne greške domaće obrane David Žabec postigao je pobjednički pogodak.

-Dobro smo ušli u utakmicu, dobro smo se držali u prvom poluvremenu. Imali smo više šansi u prvom dijelu utakmice, ali eto prema kraju drugog poluvremena pali smo. Na kraju nas je manjak koncentracije koštao tog gola. Osjetio se malo umor prema kraju utakmice. Falili su nam Mićunović i Bagarić, rekao je Roko Prpić.

“Karlovac 1919” nastupio je u sljedećem sastavu: Bermanec, Sušilović (od 73. Kelava), Vratarić, Knezović, Marinić, Mamić (od 59. Pamić), Prpić, Čakarić, Olmo (od 86. Pribanić), Srpak (od 73. Pahanić) i Đukić (od 59. Soldo). “Karlovac 1919” na dvanaestom je mjestu prvenstvene ljestvice s 26 bodova. Karlovački nogometaši gostuju u nedjelju, 11. travnja od 16 sati i 30 minuta u 22. kolu kod momčadi “Dugog Sela”.