Četvrto kolo Paket24 Premijer lige

Prva prvenstvena pobjeda rukometaša "Karlovca", odlično drugo poluvrijeme

VIŠE IZ RUBRIKE

Prva pobjeda

"Karlovac" - "Osijek" 28:25

Rukometaši "Karlovca" pobijedili su danas u Sportskoj dvorani na Rakovcu u četvrtom kolu Paket24 Premijer lige momčad "Osijeka" s 28:25, a nakon prvog poluvremena bilo je 14:14. Rukometaši "Karlovca" loše su započeli utakmicu i gosti su vodili u 24. minuti 13:8, a u 26. minuti 13:10. Domaći igrači uspjeli su izjednačiti do kraja prvog dijela susreta. U drugom poluvremenu gotovo furiozna igra Karlovčana. Gostujući igrač Matej Zrno dobio je crveni karton u 36. minuti. U 39. minuti bilo je 17:17, a u 42. minuti 20:17. U 55. minuti sve je bilo riješeno, jer je domaćin poveo 26:22. Na kraju zaslužena i vrlo vrijedna pobjeda, prva u prvenstvu. Karlovčani su bili oslabljeni, jer nisu igrali Bačić, Stipetić, Horvat, Janjanin, Bosiljevac i Capan. U domaćoj momčadi najbolji igrač bio je Ivan Rukavina s devet pogodaka, a istaknuo se i vratar Mateo Kajba s dvanaest obrana. Ivan Rukavina bio je nakon susreta zadovoljan pobjedom.

-Zadovoljan sam s dva boda, odigrali smo jako dobro drugo poluvrijeme. U prvom poluvremenu prvih dvadeset minuta nije bilo baš kako smo se dogovorili, a to se vidjelo po rezultatskom zaostatku, ali nadoknadili smo to krajem prvog poluvremena i u drugom. Imali smo problema s njihovim brzim centrom, ali čim smo stisnuli obranu, kako je bilo dogovoreno, napravili smo seriju i vratili se u utakmicu, rekao je Ivan Rukavina.

Karlovčani su nastupili u sljedećem sastavu: Kajba, Grčić, Benić, Capan, Janjanin, Crnković 1, Domagoj Smojver 4, Rukavina 9, Loparac, Šalković 3, Hrvojević 4, Mrljak 1, Kojčin, Čulo 3, Domjančić i Dominik Smojver 3. Karlovčani su peti s tri boda. Rukometaši "Karlovca" gostuju u subotu, 7. listopada u petom kolu Paket24 Premijer lige kod momčadi "Varaždina 1930".