Treća pripremna utakmica rukometaša "Karlovca"

Prva pobjeda "Karlovca" u pripremnim utakmicama, bolji od "SVIŠ-a" iz Slovenije

VIŠE IZ RUBRIKE

Rukomet

To je prva pobjeda Karlovčana u pripremnom razdoblju

Rukometaši "Karlovca" odigrali su danas u Sportskoj dvorani na Rakovcu treću pripremnu utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu sa slovenskom momčadi "SVIŠ-a" iz Ivančne Gorice. Domaćin je pobijedio s 23:20. Nakon prvog poluvremena bilo je 11:10 za "SVIŠ". Domaćin je bio bolji u drugom poluvremenu i zasluženo je pobijedio. "Karlovac" je konačno bio kompletan, a na probi je bio Josip Kožarić, koji je studirao u Danskoj i bio je u drugoj ekipi "Koldinga". U karlovačkoj momčadi Dominik Smojver postigao je pet pogodaka, a Domagoj Smojver i Crnković po četiri. To je prva pobjeda Karlovčana u pripremnom razdoblju. Domagoj Smojver bio je nakon utakmice zadovoljan izvedbom domaće momčadi.

-Prva utakmica da smo napokon bili kompletni, vratio se Crnković, Bačić se priključio. Svi su dobili šansu, istrčali smo se, nije to još ono najbolje od nas. Nismo još dobri u napadu, niti u obrani, mislim da će idući tjedan to krenuti. Tako da dobro smo odigrali utakmicu, obrana je bila čvrsta, bilo je dosta promašaja i tehničkih grešaka, sve u svemu, zadovoljan sam s utakmicom. Primili smo dvadeset golova u Karlovcu, za mene je to super, vidi se sada već razlika. Dečko koji je bio na probi odradio je jednu dobru rolu. Vidi se razlika, malo da te "zicere" popravimo, nije to samo sada, to nas muči već dvije godine, to nas je i koštalo ispadanja iz lige, valjda će to doći na svoje, rekao je Domagoj Smojver.

Karlovčani su nastupili u sljedećem sastavu: Bačić 2, Šalković, Domagoj Smojver 4, Rukavina 1, Mrljak, Dominik Smojver 5, Crnković 4, Capan 1, Kožarić 1, Stipetić 1, Čulo 1, Bosiljevac 1, Hrvojević 2, Janjanin, Kojčin, Opat, Benić, Grčić, Kovačić, Kajba, Loparac i Domjančić. Karlovčani bi trebali u petak igrati u Rijeci pripremnu utakmicu s "Kozalom", ali termin još nije potvrđen. Posljednju pripremnu utakmicu "Karlovac" će igrati 1. rujna u Karlovcu s "Krkom" iz Novog Mesta.