Prvi Karlovački

Provaljeno u skladišni prostor trgovačkog društva

02.10.2019

Crna kronika

Provaljeno u obiteljsku kuću u Gradskoj četvrti Gaza

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je šest kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Dugoj Resi i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom. Policijska službenica za odnose s javnošću Senka Staroveški izdvojila je sljedeće.

U razdoblju od 27. rujna do 1. listopada nepoznati počinitelj provalio je u skladište trgovačkog društva u gradskoj četvrti Banija u Karlovcu te otuđio bakreno uže i bakrenu žicu. Materijalna šteta veća je od 299.000 kuna.

Noćas su nepoznati počinitelji provalili u obiteljsku kuću 86-godišnjaka u Gradskoj četvrti Gaza u Karlovcu te otuđili mobitel, novčanik u kojem su se nalazile bankovne kartice i ostali dokumenti i drugo. Materijalna šteta je više stotina kuna, a zbog sumnje u počinjenje ovog kaznenog djela uhićene su dvije osobe nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje.

Jučer je u Policijskoj postaji Ogulina zaprimljena prijava 77-godišnjaka da je nepoznati počinitelj iz njegove šume na području Josipdola posjekao i otuđio desetak stabala hrasta i oštetio više mladih stabala bjelogorice. Na mjestu događaja slijedi očevid i daljnje kriminalističko istraživanje.