Osumnjičen za provalu u drveni objekt u Dugoj Resi

Provaljeno u obiteljsku kuću u Karlovcu

VIŠE IZ RUBRIKE

    U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je 11 kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Karlovcu i jedna prometna nesreća s lako ozlijeđenom osobom. Andreja Lenard izdvojila je sljedeće.

    U razdoblju od 9. do 10. siječnja nepoznati počinitelj je na Jamadolu u Karlovcu provalio u kuću 38-godišnjakinje i otuđio nakit i novac. Materijalna šteta je više tisuća kuna.

    Jučer je u Policijskoj postaji Ogulin zaprimljena prijava 38-godišnjakinje da joj je 9. siječnja za vrijeme dok se nalazila u ugostiteljskom objektu u Ogulinu, na neutvrđeni način nestao mobitel i novčanik s dokumentima, karticama i novcem. Materijalna šteta je nekoliko tisuća kuna.

    Provedenim kriminalističkim istraživanjem 31-godišnjaka se sumnjiči da je u razdoblju od 8. do 9. siječnja u Dugoj Resi provalio u drveni objekt kojeg koristi 35-godišnjak i otuđio grijalicu, laptop i novac. Otuđene predmete osumnjičenik je predao policiji te će protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava.