Prvi Karlovački

Provalili u kuću na Baniji i ukrali zlatni nakit 41-godišnjaku i 63-godišnjaku

Autor: Ivica Pilaković

01.08.2022

Crna kronika

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su četiri kaznena djela, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Karlovac, Duga Resa) i četiri prometne nesreće od kojih jedna s teško ozlijeđenom osobom, jedna s lako ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom. Od događaja su iz policije izdvojili provalu u obiteljsku kuću i prometnu nesreću u kojoj je teško ozlijeđen motociklist.

Jučer su u noćnim satima u Karlovcu u gradskoj četvrti Banija, nepoznati počinitelji provalili u obiteljsku kuću iz koje su otuđili zlatni nakit 41-godišnjaka i 63-godišnjaka. Materijalna šteta veća je od 10.000 kuna.

-Jučer u 06.55 sati na državnoj cesti D1 u Brebornici, Krnjak, dogodila se prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom. Motociklom sisačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 0,93 promila upravljao je 26-godišnjak koji u nepreglednom zavoju nije prilagodio brzinu kretanja motocikla uslijed čega je u zanošenju sletio izvan kolnika te udario u metalnu zaštitu ogradu. Tom prilikom motociklist je teško ozlijeđen. Nadležnom državnom odvjetništvu će o ovom događaju biti proslijeđeno izvješće.