Prvi Karlovački

Pronađena kolekcija trgovačkih kolica koje je tijekom pola godine 66-godišnjak ”skupljao” iz trgovačkog centra u Grabriku

Autor: Ivica Pilaković

03.05.2022

Vijesti

kolica

Dvojicu osumnjičenih muškaraca policija će kazneno prijaviti nadležnom državnom odvjetništvu

Policijski službenici proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca i to 66-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe te 52-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađe i teške krađe u pokušaju.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem 66-godišnjeg muškarca se sumnjiči da je od 24. rujna 2021. do 9. ožujka 2022. godine ispred trgovačkog centra u gradskoj četvrti Grabrik u Karlovcu otuđio više trgovačkih kolica. Otuđeni predmeti pronađeni su kod osumnjičenika te su oduzeti i vraćeni oštećenoj pravnoj osobi.

Također, 52-godišnjeg muškarca sumnjiči se da je u Karlovcu i to u trgovačkom centru u gradskoj četvrti Švarča 16. travnja otuđio tri mobitela, a u gradskoj četvrti Gaza 22. travnja pokušao provaliti u aparat za mijenjanje novca koji se nalazi u sklopu jednog poslovnog prostora.

Ukupna materijalna šteta nastala ovim kaznenim djelima veća je od 25.000 kuna, a dvojicu osumnjičenih muškaraca policija će kazneno prijaviti nadležnom državnom odvjetništvu.