Pronađen 21-godišnjak koji je nedavno BMW-om opasno velikom brzinom proklizavao kroz Grabrik

VIŠE IZ RUBRIKE

    Prema video snimci koju smo i mi objavili u nedjelju, a na kojoj je vidljivo kršenje prometnih propisa u gradskoj četvrti Grabrik u Karlovcu, policija je odmah po zaprimanju informacije o ovom događaju poduzela sve potrebne mjere i radnje u cilju pronalaska vozača.

    Postaja prometne policije Karlovac provela je kriminalističko istraživanje u sklopu kojeg je pronađen vozač koji je kršio spomenute prometne propise. Radi se o 21-godišnjem hrvatskom državljaninu, a utvrđeno je da je on 25. rujna oko 15 sati u Ulici kneza Branimira u Karlovcu upravljao osobnim automobilom BMW karlovačkih registarskih oznaka i počinio prekršaj naglog povećanja brzine uslijed čega je došlo do proklizavanja kotača te prekršaj nekretanja sredinom obilježene prometne trake. U odnosu na utvrđene prekršaje, javljaju iz PU karlovačke, protiv 21-godišnjeg vozača slijedi izdavanje obaveznog prekršajnog naloga.

    U cilju podizanja razine sigurnosti na prometnicama pozivaju se građani da i dalje policiji dostavljaju informacije o ovakvim i sličnim događajima kako bi se brzom reakcijom poduzele potrebne mjere i radnje te takve osobe koje grubo krše prometne propise sukladno zakonskim odredbama i sankcionirale, kažu iz Policijske uprave karlovačke..