Prvi Karlovački

PROMO: U Reta katalogu za prosinac potražite savjetnik „Osnovni alati koje svaka kuća treba imati.“

Autor: Ksenija Begović

02.12.2020

Promo

U Reta katalogu za prosinac potražite brojne akcije i popuste, a tu je i priručan savjetnik:  „Osnovni alati koje svaka kuća treba imati.“

U Hrvatskoj je sve popularniji segment „DIY“ odnosno Do it yourself ili kako je kod nas ustalio naziv Sam svoj majstor. Biti sam svoj majstor nije uvijek jednostavno niti preporučljivo, ali je u svakom slučaju uvijek zanimljivo. U svijetu je DIY segment jako razvijen do razine da se neke kućne radione mogu uspoređivati s profesionalnim radionama a ljudi su iz hobija napravili ozbiljne male proizvodnje. Neovisno o vašoj razini znanja pojedinih zanata i interesu o nekom od mnogih zanimljivih hobija svaka kuća bi trebala imati osnovni alat za minimalne popravke i zadatke  koje ne iziskuju velike vještine a olakšat će vam svakodnevicu.

U prosincu potražite popuste na: lopate za snijeg, kape i jakne, sol za posipavanje, tekućine za staklo, asortiman za zavarivanje, univerzalno pletivo, stupove za vinograd, pocinčanu žicu, mase za fugiranje, mase za gletanje i izravnavanje, impregnacije, pur pjene, silikone te poroterm i ciglene blokove.

Reta katalog za  prosinac možete prolistati online!

Ostanite u toku s najnovijim akcijama i popustima putem naše Facebook stranice Reta d.o.o.

Nalazimo se na adresi Zagrebačka 37 gdje Vam naše ljubazno osoblje stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja. Također na raspolaganju Vam stoji i naša web stranica za sve dodatne informacije.

KONTAKT: Zagrebačka 37, 47000 Karlovac, Hrvatska

Maloprodaja: Telefon: 047/638-220 E-mail: maloprodaja@reta.hr 

RADNO VRIJEME: Ponedjeljak – petak: 07 – 16 h Subota: 08 – 13 h 

Tvrtka Reta d.o.o. preko dvadeset godina i bavi se proizvodnjom i distribucijom žičanih proizvoda, aluminijskog i građevinskog okova za prozore i vrata, te prodajom kompletnog asortimana građevinskog materijala, ogradnih sustava, vrtnog asortimana, stolarije i željezarije.

Individualan pristup, širina asortimana, dugogodišnje iskustvo te pristupačne cijene, jamstvo su da ćemo ispuniti očekivanja svakog klijenta. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu koja će vam zasigurno olakšati kupnju.