Prvi Karlovački

PROMO: Reta katalog za rujan: „Kako postaviti elektrovarenu ogradu?“

Autor: Ksenija Begović

03.09.2020

Promo

U Reta katalogu za rujan potražite brojne akcije i popuste, a tu je i priručan sajetnik za uređenje eksterijera doma: „Kako postaviti elektrovarenu ogradu?“

Želite ograditi prostor, a ne znate gdje početi? Tu smo mi da Vam pomognemo. Prvi korak je dobro

pogledati o kakvom se prostoru radi, koliko je velik prostor i kakve je podloge. Zatim odabirete tip

ograde koji želite. Postoje brojni sustavi ograda, najčešći su pletena ograda, elektrovarena ograda i

ogradni paneli. U ovom savjetniku pokazati ćemo vam kako se postavlja elektrovarena ograda.

U rujnu potražite popuste na: jarditor i floritor pletivo, stupove, mortove, žbuke, ljepila, električne mješalice, crijep, zidarske kante, ručne alate, pećarski pribor, proizvode od šamota, roštilje, vrtna crijeva. 

Reta katalog za rujan možete prolistati online!

Ostanite u toku s najnovijim akcijama i popustima putem naše Facebook stranice Reta d.o.o.

Nalazimo se na adresi Zagrebačka 37 gdje Vam naše ljubazno osoblje stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja. Također na raspolaganju Vam stoji i naša web stranica za sve dodatne informacije.

KONTAKT: Zagrebačka 37, 47000 Karlovac, Hrvatska

Maloprodaja: Telefon: 047/638-220 E-mail: maloprodaja@reta.hr 

RADNO VRIJEME: Ponedjeljak – petak: 07 – 18 h Subota: 08 – 13 h 

Tvrtka Reta d.o.o. preko dvadeset godina i bavi se proizvodnjom i distribucijom žičanih proizvoda, aluminijskog i građevinskog okova za prozore i vrata, te prodajom kompletnog asortimana građevinskog materijala, keramičkih pločica i kupaonske opreme, ogradnih sustava, vrtnog asortimana, stolarije i željezarije.

Individualan pristup, širina asortimana, dugogodišnje iskustvo te pristupačne cijene, jamstvo su da ćemo ispuniti očekivanja svakog klijenta. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu koja će vam zasigurno olakšati kupnju.