PU karlovačka

Prometni ponavljač u zatvor, traktorist "završio" vožnju na triježnjenju, a lopovi ukrali nakit i bicikl.....

VIŠE IZ RUBRIKE

Provala, krađa, vožnja u pijanom stanju.....

Voditelj smjene u OKC-u PU karlovačke Stjepan Tomašić u javljanju za naš radio izdvojio je nekoliko događaja koji su se dogodili u posljednja 24 sata.

-Jučer je, za sada nepoznati počinitelj provalio je u stan u Zvijezdi, vlasništvo 38-godišnjakinje iz kojeg je ukrao srebrni i zlatni nakit. Materijalna šteta je više 1000 eura.

Isto tako, policija je zaprimila prijavu 71-godišnjaka da mu je jučer nepoznati počinitelj, ispred zgrade javne ustanove u gradskoj četvrti Zvijezda, ukrao bicikl. Materijalna šteta je veća od 200 eura.

 -Prilikom nadzora prometa policijski službenici su jučer u Dugoj Resi, utvrdili da traktorom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,14 promila upravlja 58-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten je u posebne prostorije policije te će protiv njega biti podnijet optužni prijedlog.

 -Na Općinski sud, jučer je uz optužni prijedlog doveden 41-godišnji višestruki počinitelj prometnih prekršaja kojeg su policijski službenici prilikom nadzora prometa, 11. travnja u 19.55 sati zaustavili u gradskoj četvrti Dubovac.  Utvrdili su da upravlja osobnim automobilom riječkih registarskih oznaka, prije stjecanja prava na upravljanje, također se odbio podvrgnuti ispitivanju prisutnosti alkohola u organizmu, kod sebe nije imao važeću prometnu dozvolu te u vožnji nije koristio sigurnosni pojas.

Nadležni sud izrekao mu je kaznu zatvora od 100 dana i novčanu kaznu u iznosu od 190 eura.