Prvi Karlovački

Prometne nesreće, vožnja pod utjecajem alkohola i nalet vlaka obilježili prethodni dan

Autor: Anamarija Radočaj

13.09.2020

Crna kronika

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su dva kaznena djela, dva narušavanja javnog reda i mira i tri prometne nesreće od čega jedna s teže ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom.

-Jučer oko 06.20 sati, na državnoj cesti D-228, u Kamanju, dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 0,71 g/kg  upravljala je 30-godišnjakinja i kretala se u smjeru Jurovskog Broda. Iz neutvrđenih razloga je u zavoju prešla na prometnu traku namijenjenu prometu vozila iz suprotnog smjera, gdje je vozilom udarila u osobni automobil karlovačkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 49-godišnjak. U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 49-godišnjak, dok je 30-godišnjakinja lakše ozlijeđena. Zbog izazivanja prometne nesreće protiv 30-godišnjakinje biti će podnesena kaznena prijava.

Policijski službenici utvrdili su jučer da osobnim automobilom ogulinskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,98 promila u Ogulinu upravlja 38-godišnjak. Također, utvrđeno je i da je osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,65 promila u Slunju upravljao 54-godišnjak. Oba vozača su do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješteni u posebne prostorije policije te će protiv njih biti podneseni optužni prijedlozi, stoji u priopćenju policije.

Na željezničkoj pruzi 74-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život

-Jučer oko 17.13 sati na pruzi nedaleko željezničke stanice Gornji Zvečaj, u naletu vlaka ozlijeđen je 74-godišnjak koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.