PU karlovačka

Prometne nesreće, u obje teško ozlijeđeni vozači

VIŠE IZ RUBRIKE

Trenutak dekoncentracije

Vozačima slijedi prekršajni nalog i kaznena prijava

Voditelj smjene u OKC-u PU karlovačke Stjepan Tomašić u javljanju za naš radio izdvojio je dvije prometne nesreće.

-Jučer oko 8.40 sati u mjestu Leskovac Barilovački, općina Barilović, dogodila se prometna nesreća. Mopedom karlovačkih registarskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje,  upravljao je 64-godišnjak koji se nije kretao bliže desnom rubu kolnika te ulaskom u lijevi zavoj i na cestovni prijevoj uslijed kočenja zajedno sa mopedom pao je na kolnik i udario u bočnu stranu osobnog automobila karlovačkih registarskih oznaka sa kojim je iz suprotnog smjera upravljao 52-godišnji vozač.

U prometnoj nesreći vozač mopeda je teško ozlijeđen. Vozaču mopeda bit će izdan prekršajni nalog a nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće.

-Jučer oko 14.40 sati u mjestu Lasinja, dogodila se prometne nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 76-godišnji vozač koji dolaskom na raskrižje nije postupio po prometnom znaku „STOP“  već je nastavio kretanje i  sa prednjim dijelom automobila udario u prednji dio osobnog automobila sisačkih registarskih oznaka sa kojim je upravljala 24-godišnjakinja.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 76-godišnji vozač, te 45-godišnja putnica iz osobnog automobila sisačkih registarskih oznaka, a 24-godišnja vozačica je lakše ozlijeđena.

Protiv 76-godišnjeg vozača nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđena kaznena prijava.