Mladić je neoprezno i bez provjere istrčao na kolnik

Prometna u Radićevoj - teško ozlijeđen 17-godišnji pješak

VIŠE IZ RUBRIKE

  U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su četiri kaznena djela i dvije prometne nesreće od kojih jedna s teško ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom. Od navedenog, glasnogovornica Andreja Lenard izdvojila je tri slučaja.

  Iz trgovine otuđen novac, alkohol i prehrambeni artikli

  Nepoznati počinitelj je u noći s 11. na 12. veljače u gradskoj četvrti Dubovac u Karlovcu provalio u trgovinu i otuđio novac, alkoholna pića i prehrambene artikle. Materijalna šteta je više tisuća kuna.

  Otuđene aluminijske felge s gumama

  U razdoblju od 15. studenog 2019. do 12. veljače 2020. nepoznati počinitelj provalio je u garažu 32-godišnjakinje na području Ogulina te otuđio aluminijske felge s gumama. Materijalna šteta veća je od 9000 kuna.

  Neoprezno istrčao na kolnik

  Jučer u 15.45 sati u Ulici Stjepana Radića u Karlovcu dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen pješak. Naime, 17-godišnji pješak je neoprezno istrčao na kolnik i zaletio se u bočnu stranu osobnog automobila karlovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 38-godišnjak. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će dostavljeno izvješće.