Prvi Karlovački

Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom na raskrižju ulica Logorište i Mostanje

Autor: Branko Obradović

29.09.2021

Crna kronika

Oštećenje tuđe stvari u Novom centru

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela i tri prometne nesreće od kojih jedna s teško ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom. Glasnogovornica Andreja Lenard izdvojila je sljedeće.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 31-godišnjakinje da joj je nepoznati počinitelj u razdoblju od 27. do 28. rujna na parkiralištu u Gradskoj četvrti Novi Centar u Karlovcu oštrim predmetom oštetio osobni automobil. Materijalna šteta je nekoliko tisuća kuna.

Jučer u 13.10 sati na raskrižju ulice Logorište s ulicom Mostanje dogodila se prometna nesreća između osobnog i teretnog automobila. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka ulicom Logorište upravljala je 53-godišnja hrvatska državljanka koja se nije zaustavila na znak obaveznog zaustavljanja, već je ušla u raskrižje kolnika državne ceste, a da prethodno nije propustila sva vozila koja su se tom cestom kretala. Uslijed navedenog oduzela je prednost prolaska teretnom automobilu s prikolicom bosansko-hercegovačkih registarskih oznaka, a kojim je ulicom Mostanje upravljao 26-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine. Tom prilikom u nemogućnosti izbjegavanja prometne nesreće teretni automobil udario je u osobni automobil koji je od jačine udarca odbačen van kolnika. U prometnoj nesreći teškim ozljedama opasnim po život ozlijeđena je 53-godišnja vozačica. O prometnoj nesreći nadležnom državnom odvjetništvu bit će dostavljeno izvješće, a protiv vozačice slijedi podnošenje prekršajnog naloga.