Teška krađa

Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom

VIŠE IZ RUBRIKE

    U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet kaznenih djela, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira u Karlovcu i tri prometne nesreće od kojih jedna s teško ozlijeđenom osobom, jedna s lako ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom. Glasnogovornica Andreja Lenard izdvojila je sljedeće.

    U razdoblju od 25. studenog do 21. prosinca nepoznati počinitelj provalio je u kuću 69-godišnjaka na području općine Saborsko te otuđio štednjak, perilice za rublje, razni alat i drugo. Materijalna šteta veća je od 39.000 kuna.

    Jučer 22. prosinca u 17.15 sati na držanoj cesti broj 6 u mjestu Donji Vojnić dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,46 g/kg upravljao je 50-godišnjak te je zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad upravljačem, prešao na suprotni kolnički trak i udario u osobni automobil karlovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 51-godišnjak. 50-godišnji vozač je uhićen i smješten u posebne prostorije policije, a naknadno su mu utvrđene teške tjelesne ozljede te je zadržan na liječenju. Protiv njega će biti podnesen optužni prijedlog.