Prvi Karlovački

Prometna nesreća na Baniji

Autor: Branko Obradović

09.06.2019

Crna kronika

Provala u obiteljsku kuću u Ogulinu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su dva kaznena djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Ogulinu i pet prometnih nesreća, od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom, jedna s lakše ozlijeđenom osobom i tri s materijalnom štetom. Voditelj smjene OKC-a Željko Magdić izdvojio je sljedeće.

U razdoblju od 30. travnja do 8. lipnja 2019. godine nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću u Ogulinu, vlasništvo 47-godišnjaka iz koje je otuđio više TV prijemnika i alat. Materijalna šteta veća je od 20000 kuna.

U razdoblju od 7. do 8. lipnja 2019. nepoznati počinitelj je na području Josipdola iz kuće vlasništvo 65-godišnjaka otuđio nakit. Materijalna šteta je više tisuća kuna.

Sinoć u 22,20 sati na državnoj cesti D-1 u Karlovcu u Zagrebačkoj ulici dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 52-godišnjak koji nije držao potreban razmak dok se kretao iza drugog vozila, tako da ne ugrožava sigurnost drugih sudionika u prometu. Uslijed navedenog sustigao je i prednjim dijelom automobila udario u stražnji dio traktorskog priključka koji se nalazio priključen na traktor karlovačkih registarskih oznaka. U prometnoj nesreći  vozač automobila ozlijeđen je teškim ozljedama opasnim po život, dok je 75-godišnji vozač traktora lakše ozlijeđen. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će dostavljeno izvješće.

Autor: Branko Obradović