Priopćenje Građanske inicijative #ProbudiKa

ProbudiKa: Nova 2020. godina počela u pozitivnom tonu, u tijeku radovi na šetnici

VIŠE IZ RUBRIKE

    Dok jedni kukaju zbog poraza Kolinde Grabar Kitarović a drugi slave pobjedu  Zorana Milanovića na nedavno održanim predsjedničkim izborima, umjesto da se bavi važnijim temama koje muče naše sugrađane, a zasigurno ih ima, Inicijativa PROBUDI KA nakon što je nekoliko puta ukazivala na problem nedovršene šetnice u Novom centru napokon je došla na svoje.

    Dugo najavljivani radovi nastavka šetnice koja spaja Šetalište grada Vukovara i Ulicu Ljudevita Šestića, za koje smo se zabrinuli da će biti realizirani „kad na vrbi rodi grožđe“ ipak su počeli, a uskoro im se nazire i kraj. Nekoliko puta ukazivali smo gradskoj vlasti da građani grada Karlovca svakodnevno prolaze tim putem, a nedovršeni dio predstavljao je problem invalidima, slabo pokretnim osobama, majkama s kolicima i biciklistima. Veseli nas što je ova Nova 2020. godina počela u pozitivnom tonu i što će se napokon dovršiti nedovršeni poslovi, pa možda stanovnici Novog centra dobiju i davno obećani park s brojnim sportskim, društvenim i rekreativnim sadržajima na livadi koja se veže upravo uz spomenutu šetnicu. No, korak po korak. Svjesni smo itekako da treba vremena, ali ono što je naša zadaća je stalno ukazivati na probleme koje tište naše građane kako bi naš kvart i grad učinili mjestom ugodnog življenja, kako ga voli nazivati aktualna gradska vlast.

    Nadajmo se da ćete uskoro riješiti i „cestu smrti “  u ulici Luščić za koju smo više puta medijski ukazivali .

    Probleme u našem gradu nije do sada rješavala Kolinda Grabar-Kitarović, a neće ni Zoran Milanović pa apeliramo na gradsku vlast i oporbu da se bave problemima naših sugrađana s ciljem rješavanja istih kako bi naš grad u punom smislu riječi bio grad ugodnog življenja. Izbori su gospodo, završili!

    Za GI #ProbudiKa   Alen Kristović,Goran Turk i Livija Hrastovčak