OBAVIJEST IZ GRADSKE TOPLANE

Privremena regulacija prometa zbog radova na Obali Ivana Trnskog i uz državnu cestu D1  - Prilaz Većeslava Holjevca

VIŠE IZ RUBRIKE

  rekonstrukcija vrelovoda

  Molimo za poštivanje privremene regulacije prometa, strpljenje i suradnju za vrijeme trajanja radova, poručuju iz Toplane.

  Iz Gradske toplane obavještavaju da se za potrebe rekonstrukcije vrelovoda duž mosta preko rijeke Kupe uspostavlja privremena regulacija prometa na način da se zauzme dio jednog prometnog traka ulice Obala Ivana Trnskog, kako bi se mogli izvoditi radovi.

  Promet se na mjestu izvođenja radova pušta naizmjenično preko jednog prometnog traka uz ručnu regulaciju prometa. Povremeno će dolaziti do kratkotrajnog prekidanja prometa kod dizanja teškog tereta iznad slobodne prometne trake.

  Radovi se izvode u vremenu od 7:00 sati do 17:00 sati, a izvan tog vremena promet navedenim dijelom ići će normalno prema postojećoj trajnoj signalizaciji. Vremenski period izvođenja radova će trajati od 21.8.2023. do 24.8.2023.godine.

  Molimo za poštivanje privremene regulacije prometa, strpljenje i suradnju za vrijeme trajanja radova, poručuju iz Toplane.

  Također, javili su i da su počeli s radovima rekonstrukcije vrelovoda uz državnu cestu D1  - Prilaz Većeslava Holjevca te su aktivirali regulaciju prometa za pješački i biciklistički promet. Mole sve sudionike u prometu da poštuju prometne propise i privremenu regulaciju te apeliraju na naše građane da zbog vlastite sigurnosti za vrijeme trajanja radova ne koriste navedenu prometnicu, već biraju obilazne pravce.