Priopćenje je potpisala vršiteljica dužnosti predsjednice Županijske organizacije HDZ-a Karlovačke županije Nada Murganić

Priopćenje Županijske organizacije HDZ-a Karlovačke županije

VIŠE IZ RUBRIKE

Priopćenje

Bernardić lažima pokušava prikriti vlastitu nekompetenciju. Gostujući sinoć na HTV-u, navodni čelnik opozicije Davor Bernardić otkrio je javnosti novu dimenziju svoje nezrelosti i infantilnosti. Umjesto da raspravlja argumentima, on iznosi potpune laži i izmišljotine, navodeći da se u raspravama na sastancima Kluba zastupnika HDZ-a govorilo o ,,profitiranju od koronavirusa”. Zaista, besramno obmanjivanje građana.

Za razliku od Bernardića, koji je isprva banalizirao ozbiljnost situacije radi epidemije koronavirusa, Vlada RH od prvog dana, zajedno s epidemiolozima i strukom, poduzima odgovarajuće mjere te smo pravovremenom reakcijom i odgovornim ponašanjem građana pobijedili virus u prvom poluvremenu.

Nakon što je sinoćnje istraživanje Crobarometra pokazalo da Bernardić čak ni među biračima SDP-a nije među tri prva političara, sigurni smo da je on na dobrom putu da, uz ovakve briljantne izjave i izmišljotine, još snažnije uvjeri hrvatske građane koliko je on neozbiljan i neodgovoran premijerski kandidat.

Nada Murganić

v.d. predsjednice ŽO HDZ-a