Prvi Karlovački

Priopćenje Hrvatskih cesta o privremenom zatvaranju prometa za sva vozila na dijelu državne ceste D6

Autor: Branko Obradović

31.07.2021

Karlovac

Hrvatske ceste: Obavijest o privremenom zatvaranju prometa za sva vozila na dijelu državne ceste D6, od raskrižja s ulicom Ožujska do raskrižja s ulicom Gornja Jelsa

Priopćenje donosimo u cjelosti.

Ovim putem dostavljamo obavijest o privremenom zatvaranju prometa za sva vozila na dionici 001 GP Jurovski Brod – Karlovac državne ceste D6, od km 27+150 do km 27+790, u zoni radova u Ulici Borlin, od raskrižja s ulicom Ožujska do raskrižja sa ulicom Gornja Jelsa u Karlovcu, u vrijeme izvođenja radova izvanrednog održavanja – rekonstrukcije državne ceste D6 na dionici Stative – Borlin u Karlovcu, duljine 3,6 km, uz uvođenje adekvatne privremene regulacije prometa. Navedeni dio državne ceste D6 zatvara se za sav promet sutra, 1.8.2021. godine sa trajanjem do 31.10.2021. godine.

Obilazni pravac za vozila ukupne mase do 3,5 t dozvoljene nosivosti:

–          Promet navedenih vozila u smjeru centra Karlovca voditi će se od raskrižja Ulice Borlin i Ožujske ulice, Ožujskom ulicom u Ulicu Velika Jelsa, Ulica Budin, Žumberačka ulica i dalje prema D6 ili D228;

–          Promet navedenih vozila u smjeru GP Jurovski Brod će se odvijati državnom cestom D6 do raskrižja sa Žumberačkom ulicom, Žumberačkom ulicom u Ulicu Janka Matka, Ulicom Gornja Jelsa, Ulicom Tucibati, Ulicom Mala Jelsa na državnu cestu D6 i dalje u smjeru kretanja.

Promet motornih vozila iznad 3,5 t dozvoljene nosivosti preusmjeravaju se na dionicu autoceste A1 od čvora Novigrad do čvora Karlovac – u oba smjera.

U slučaju zatvaranja dionice autoceste Karlovac – Novigrad (oba smjera) tijekom radova na D6, obilazni pravac je čvor Bosiljevo I – D204 – D3 – Karlovac – D1 – čvor Karlovac.

Autobusni i lokalni promet odvijati će se obilazno gradskim ulicama uz znakove privremene regulacije prometa prema Rješenju Grada Karlovca.

Zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju.