Udruga za lokalni razvoj Turbina promjena poziva

Prijavite svog psa na Izbor za najmješanca grada Karlovca

VIŠE IZ RUBRIKE

Prijave počinju danas

Za prijavu psa mješanca obavezna je Putovnica za kućne ljubimce (Pet passport), odnosno knjižica u kojoj je vidljivo važeće cjepivo i čipiranje ljubimca

Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ u suradnji s Udrugom za dobrobit i zaštitu životinja „Najbolji prijatelj“ 7. listopada organizira već dobro poznati Izbor za najmješanca grada Karlovca.  Izbor će se održati na Šetalištu Dr. Franje Tuđmana – Glazbeni paviljon, s početkom u 10 sati.  Ova se manifestacija organizira se osmu godinu u okviru projekta "Daj šapu!", a ove godine u cijelosti je financiraju Grad Karlovac, tvrtke Inkasator d.o.o. i Čistoća d.o.o., te Karlovačka županija.

Prijave pasa počinju s 27. rujnom i traju do 4. listopada 2023 .,  na e-mail: turbinapromjena.prijava@gmail.com 

Prijava treba sadržavati ime i prezime vlasnika, ime i dob psa koji mora biti mješanac i kratki opis psa, npr. što voli ili ne voli, omiljena igračka, nešto posebno po čemu se izdvaja.

Za prijavu psa mješanca obavezna je Putovnica za kućne ljubimce (Pet passport), odnosno knjižica u kojoj je vidljivo važeće cjepivo i čipiranje ljubimca, a koju su vlasnici obvezni donijeti na dan Izbora. Bez važeće Putovnice za kućne ljubimce, pas neće moći sudjelovati u Izboru.

Za sudjelovanje na Izboru obavezna je kotizacija u obliku hrane za pse po vlastitom izboru. Sva prikupljena hrana će se donirati za pse koji su još uvijek u skloništu ili za pse koji čekaju svoj dom na privremenom smještaju.

-Cilj projekta je podizanje svijesti o problematici napuštanja životinja i važnosti udomljavanja napuštenih životinja. Projekt je isključivo humanitarnog karaktera, a sve aktivnosti na „Izboru za najmješanca grada Karlovca“ provode volonteri i djelatnici Udruge „Turbina promjena“, poručuju organizatori. 

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, Izbor će se odgoditi za prvu sljedeću subotu, o čemu će svi sudionici biti obaviješteni.

Više o projektu na Facebook stranici:

www.facebook.com/projektdajsapu