Prijave za izbor najljepšeg adventskog izloga još danas i sutra

VIŠE IZ RUBRIKE

    Još samo danas i sutra otvoren je javni poziv za izbor najljepšeg adventskog izloga u Karlovcu. Prilika je ovo za sve vlasnike i zakupnike poslovnih prostora da se prijave kaže nam direktorica Turističke zajednice grada Karlovca Marina Burić.

    -Pozivamo sve da se jave, samo neka dostave svoju adresu i kontakt telefon, a naš fotograf će ih obići i poslikati tako da bi svi imali jednake uvjete za natjecanje. Od 16. prosinca bit će javno objavljena galerija na društvenim mrežama Turističke zajednice – Visit Karlovac i ponovno će građani izabrati onaj najljepši u našem gradu. Dakle, tko još razmišlja neka se prijavi, svi su nam dobrodošli, poručila je Burić i podsjetila.

    -Prošle godine smo po prvi put proveli javni poziv za izbor najljepšeg adventskog izloga i imali smo 21 prijavljeni izlog što smatramo vrlo dobrim rezultatom za sami početak akcije. Naravno da ove godine očekujemo da ćemo premašiti taj broj. Dodjela priznanja očekuje nas zadnjeg dana Adventa u Karlovcu, 30. prosinca, na Glazbenom paviljonu u 18 sati i 30 minuta. (m.m.)