Kino Edison

Prigodni pokloni za Lanu Rožman, 10-tisućitu posjetiteljicu Kina Edison

VIŠE IZ RUBRIKE

Impresivna brojka

Od 17. rujna, kada je započeo redovni filmski program u Kinu Edison, na filmske projekcije došlo je više od 10.000 posjetitelja. Dana 29. listopada došla je i 10-tisućita posjetiteljica, 19-godišnja studentica stomatologije Lana Rožman kojoj su ravnatelj Kina Edison Ivan Gojmerac i gradonačelnik Damir Mandić tim povodom danas uručili prigodne poklone.

Lana je otkrila kako je taj dan gledala film Indiana Jones, te zahvalila na prigodnim poklonima istaknuvši kako je jako iznenađena nagradom, te kako joj je velika čast što je 10-tisućiti posjetitelj.

-Mislim da ovo pokazuje koliko su Karlovčani željeli vlastito kino budući da je u samo šest tjedana bilo toliko puno posjetitelja. Često sam kao djevojčica išla u Zagreb u kino gledati crtiće, a sada mi je drago da svi mi Karlovčani možemo ići u Edison što smo dugo čekali, istaknula je.

Sviđa joj se što je kod novoobnovljenog kina koje je uređeno na posve moderan način zadržan i starinski štih i ima "dušu".

Inače, Lana preferira filmove rađene po stvarnim događajima, trilere i akcijske filmove.

Ravnatelj kina, Ivan Gojmerac rekao je kako je Lana 10-tisućita posjetiteljica samo na filmskim projekcijama.

-Tu ne ubrajamo i stručne skupove i brojne druge događaje koje smo organizirali poput scenskih nastupa, kazališnih i plesnih predstave i drugo, izjavio je tom prilikom Gojmerac.

Ujedno je zahvalio svim ostalim posjetiteljima koji su prepoznali ovo kino kao mjesto u koje vole dolaziti.

Lani je uručio poklon iz suvenirnice kina, kao i godišnju članarinu s kojom na svaki film u sljedećih godinu dana ostvaruje 30 posto popusta.

Prigodnim poklonima i buketom cvijeća Lanu je darovao i gradonačelnik Damir Mandić.