PU karlovačka

Prevarantu koji se predstavio kao bliski član obitelji 70-godišnjakinja uplatila novac, prekasno shvatila da je prevarena

VIŠE IZ RUBRIKE

Nasjela

Kako ne bi postali žrtvom sličnih kaznenih djela, upozoravamo građane da budu oprezni i dobro razmisle, te ne dijele svoje osobne podatke i ne uplaćuju novčane iznose nepoznatim osobama i na nepoznate račune, poručuju iz PU karlovačke.

U Policijskoj postaji Karlovac s ispostavom Vojnić zaprimljena je prijava 70-godišnjakinje da ju je porukom putem aplikacije za komunikaciju kontaktirala nepoznata osoba koja se predstavila kao bliski član obitelji. Nepoznata osoba ju je zatražila da joj uplati određeni novčani iznos putem on-line aplikacije, što je žena i učinila. Nakon što je 70-godišnjakinja osobno kontaktirala člana obitelji, shvatila je da je prevarena. Policija provodi kriminalističko istraživanje.

-Kako ne bi postali žrtvom sličnih kaznenih djela, upozoravamo građane da budu oprezni i dobro razmisle, te ne dijele svoje osobne podatke i ne uplaćuju novčane iznose nepoznatim osobama i na nepoznate račune, poručuju iz PU karlovačke.