Prvi Karlovački

Prestrašne scene na licu mjesta frontalnog sudara na D-1 u Tušiloviću

Autor: Ivica Pilaković

27.12.2021

Crna kronika

Kako smo već prethodno izvijestili, oko 16.30 došlo je do teške prometne nesreće na državnoj cesti D-1 kod kućnog broja 36-a u Tušiloviću, a prema dosadašnjim informacijama dvije su osobe poginule, tri su ozlijeđene.

Policija je izvijestila da je u tijeku policijski očevid, tako da sve informacije koje smo uspjeli doznati s mjesta događaja su neslužbene i nepotvrđene. Navodno se radi o ocu i sinu koji su poginuli u ovoj automobilskoj nesreći. U sudaru su sudjelovali Mercedes talijanskih registracijskih oznaka koji je završio u kanalu, što je bilo moguće vidjeti na mjestu događaja i s fotografija koje vam donosimo, dok je drugi automobil toliko smrskan da je teško prepoznati marku automobila, navodno se radi o Chevroletu karlovačkih registracijskih oznaka.

Nacionalni i lokalni mediji koji prenose fotografije s mjesta događaja slažu se da su zatečene scene vrlo potresne i kao iz scena nekog horor filma. Index.hr prenosi kako se u Mercedesu nalazila obitelj iz BiH, roditelji i dijete, da su ih iz automobila izvlačili vatrogasci, a da je dijete u dobi od 14 godina. Za navedene informacije nismo dobili službeno potvrdu, no ono što znamo jest da su putnici iz drugog automobila prevezeni u karlovačku bolnicu, te da ćemo vas čim saznamo više od policije i iz Opće bolnice Karlovac, obavijestiti o detaljima ove strašne prometne nesreće.

Pretpostavlja se da je do nesreće došlo zbog nepropisnog pretjecanja. U prekidu je promet na državnoj cesti DC1 u mjestu Tušilović. Obilazak je Malići-Velemerić i obratno, piše na HAK-ovim stranicama.