Policijsko izvješće

Prešao na suprotnu stranu kolnika i izazvao sudar, 65-godišnjak teško ozlijeđen

VIŠE IZ RUBRIKE

Skrivio nesreću

U nesreći je lakše ozlijeđen i 22-godišnji vozač kamiona

U Vencu Mrežničkom kod Duge Rese, jučer u 16 sati na državnoj cesti DC-23, dogodila se prometna nesreća. Nesreću je skrivio 22-godišnjak koji je teretnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka u jednom trenutku prešao vozilom na suprotnu stranu kolnika i udario u osobno vozilo karlovačkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 65-godišnjak. U prometnoj nesreći 65-godišnjak je teško, a 22-godišnjak lakše ozlijeđen. Protiv 22-godišnjeg vozača nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava. Promet tom dionicom državne ceste bio je u prekidu od 16.00 do 17.56 sati.

Od ostalih događaja u Policijskoj upravi su danas izvijestili i o krađi govora koja se dogodila od 25. do 26. travnja. Gorivo je nepoznati počinitelj ukrao iz rezervoara teretnog automobila u Dugoj Resi. Materijalna šteta veća je od 600 eura. Policija provodi kriminalističko istraživanje.

U Ogulinu je policija 42-godišnjeg vozača zadržala na triježnjenju jer je vozio s 3,03 promila alkohola, uz to vozio je neregistriranim osobnim automobilom bez registarskih oznaka i bez police obveznog osiguranja. Osim triježnjenja u policiji slijedi mu i kazna sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.